Україна, 61003 Харків, пр. Науки 72 кв. 4 ashatrovskiy@ukr.net +38 (057) 3925783

Кукіна О.М.

Ольга Миколаївна Кукіна
(4.05.1982 – 1.09.2024)

Харківське ентомологічне товариство разом із Колективом УкрНДІЛГА висловлює співчуття рідним, близьким і колишнім колегам Кукіної Ольги Миколаївни, кандидата сільськогосподарських наук, старшого наукового співробітника відділу ентомології, фітопатології та фізіології УкрНДІЛГА з приводу її передчасної смерті після тяжкої хвороби.

О. М. Кукіна народилась у 1982 р. в м. Первомайський Харківської області. У 2004 році закінчила природничий факультет ХДПУ ім. Г. С. Сковороди. З 2005 р. працювала в УкрНДІЛГА з 2005 р. на посаді інженера, з 2007 р. – на посаді молодшого наукового співробітника, з 2012 р. – старшого наукового співробітника. У 2011 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук на тему «Прогнозування поширення й розвитку стовбурових шкідників на дубових зрубах лівобережної України». Була авторкою чи співавторкою понад 50 наукових праць і рекомендацій з широкого кола питань захисту лісу. Брала активну участь у польових і камеральних дослідженнях.

Виховувала дочку…

Але підступна хвороба після чотирьох років боротьби, підйомів і спадів наздогнала Ольгу Миколаївну.

Поділяємо біль та горе рідних… Світлий, добрий спомин про Ольгу Миколаївна назавжди залишиться в серцях всіх, хто її знав, любив і поважав.

Ми всі її будемо пам’ятати…

Вічна пам’ять…

 

Якщо бажаєте підтримати її родину, 5167803235323842 рахунок чоловіка  Ольги Кукіної.

2 Comments

  1. Alexander Shatrovskiy (Post author)

    Додаю те, що надіслали колеги.

    Дуже сумна і несподівана новина. Дуже шкода, що колеги уходять на розквіті сил.
    Ми не були особисто знайомі з Ольгою, але я пам’ятаю її по чисельнім фотозвітам з різних заходів ХЕТ, польових екскурсій Юрія Скрильника.
    Співчуття рідним та близьким Ольги.

    З повагою,
    Микола Юнаков

    Reply
  2. Alexander Shatrovskiy (Post author)

    Від Юрія Скрильника

    Так боляче це писати…. Ти була((( дуже світлою ЛЮДИНОЮ. Ти довго боролася, але це був нерівний бій(((((. Ти назавжди залишися в нашому серці, спочивай з миром, нехай земля тобі буде пухом.

    Reply

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *